Cinnamon Sky

Mostani street stlye cikkem jelmondata a következő lehetne: játék a természet színeivel, azaz az ég -és földszínek összeolvasztása egyetlen öltözékben, ahol a szezon egyes slágerdarabjai is méltón képviseltetnek.

Back to Nature

Felfedeztem magamon, hogy mindinkább a természetes színekhez nyúlok. Ezúttal is egy olyan szettet mutatok meg nektek, amelyben nem a neon vagy az élénk nyári színek a dominánsak, hanem a fahéjas barna ill. égkék-fehér kombója kapták a főszerepet.

A részletek

Továbbra is hódítanak a crop top-ok, azaz régi szép magyar szóval élve a haspólók. 🙂 Én a kissé szofisztikáltabb megjelenés elérése végett a kötött, ill. nem mezei pamutból készülteket részesítem előnyben, ettől lesz számomra kevésbé edzőtermi a megjelenés. Ha pedig kötött, akkor nálam természetesen a bordázott a befutó, ez még különlegesebbé varázsolja az alaptextúrát. Nem ajánlom azoknak a hölgyeknek ezeket a darabokat, akinek van egy kis vagy inkább nem is olyan “kis” plusz a hasukon, hiszen számukra ez nem lesz túl előnyös. Nem muszáj vakon követni a trendeket, csak azért mert oly sok mindenkin fellelhetők. Érdemes kikísérletezni, hogy mi áll jól nekünk és azt a tábort erősíteni. Viszont nem szükséges kockahas sem ahhoz, hogy ilyen felsőrészt viselhessünk, elég egy magas derekú szoknya vagy akár egy magas derekú nadrág és egy leszorítós bugyi, ami csodákra képes!

A szoknya volt egyébként az, ami az egész outfitet a fejemben megihlette. Egy sale-en bukkantam rá, így rendkívül olcsón tudtam hozzájutni, mégis nagy becsben tartom, hiszen olyan szép a mintázata. Rugalmas anyaga szuper jól idomul a testhez és itt-ott le is szorítja a kis feleslegeket. A ceruzaszoknyák csillaga hála az égnek még mindig nincs leáldozóban, és talán soha nem is lesz, hiszen nagyon nőies, csinos darabnak mondhatók, sok szettemben köszön vissza ez a formavilág.

Mint mindig a cipő ezúttal is karakteres eleme az összképnek. Odavagyok az összes vastagtalpú loafer cipőért (ezek tulajdonképpen a könnyen belebújható, papucscipők). Ha ráadásul mindez fehér színben pompázik úgy, hogy a talpa is fehér, akkor egyenesen a top10-es lábbelik közé kerül be nálam. Nagyon tetszik még ezen a példányon az, hogy a fehéret megbontották középen egy nude színnel és ne feledkezzünk el a makkos díszítésről sem. Erre szokták azt mondani, hogy “úgy ahogy van, egyben van”.

A sál jelen pillanatban csak design kellék, hiszen az időjárás már igen szépen alakul, nincs szükség arra, hogy effélét hordjunk, bár hűvösebb estéken azért jó szolgálatot tud tenni. Lévén oversized, sokféleképp magunkra tekerhető, nyakba, vállra, vagy akár csípőre és derékra is. Ennek a konkrét darabnak a színvilága egyszerűen elvarázsolt és amint megpillantottam, tudtam, hogy az enyém lesz! Gyönyörű egységet alkotnak rajta a hideg és meleg árnyalatok, ergo az ég és a föld. 🙂

A napszemüveg nem idei darab, illetve mondhatni idei, hiszen a tükrös aviátorok nálam fogyóeszköznek számítanak, valami mindig történik velük, elhagyom, rájuk ülök, összekarcolom stb.  Trendek ide vagy oda, én annyira szeretem ezt a konkrét modellt, hogy ha leharcolom valamelyik árnyalatot közülük, mindig újra beszerzem őket, de nyilván próbálom olyan helyről, ahol az árak mérsékeltebbek, például itt. Nem gondolnám, hogy ez a forma valaha is kimegy a divatból, ő már csak egy örök darab marad.

A színe miatt esett a választás erre a táskára, próbáltam visszacsempészni vele valami dominánsat a szettből, viszont ezúttal határozottan nem állt szándékomban sem a cipőmmel, sem az övemmel azt szinkronba hozni. Bőrből készült és mivel túl hosszúnak ítéltem a vállpántját, így kötöttem rá egy csomót, ami lehet, hogy nem a legelegánsabb megoldás, viszont  ha zavarja az ember lányát, hogy valami ide-oda lifeg az oldalán, akkor nagyon is jól jön egy ilyen turpisság.

További kiegészítőim azonban egymásoz lettek igazítva. Ott megengedtem magamnak egy kis machy-matchy style-t. Az öv határozottan idei újítás a divat világában és van egy jó adag western hangulata, amit a fémrész motívumai hűen tükröznek. Engem megnyert ez az új irányzat és előszeretettel hordom őket idén. Az öveknél egyébként rendszeresen alkalmazom azt a trükköt, hogy ha túl hosszúak, akkor a képen látható módon megtekerem őket és egyből jók is lesznek!

Egy ilyen összetettebb szetthez kizárólag letisztult órát tudtam elképzelni és a Daniel Wellington-ok ezt tökéletesen jól hozzák! Ennek a darabnak a különlegessége az, hogy a mutatói kékek és számlap pedig római számokkal mutatja az időt. A szíja szintén bőr és nagyon egyszerűen cserélhető, akár egy szövetből készült verzióra is, ami nyáron szuper jól kihasználható. Ha esetleg ti is kedvet kaptatok ehhez az órához (vagy bármelyik másikhoz ennél a márkánál), akkor a 15% kedvezménnyel tudtok most hozzájutni a www.danielwellington.com oldalon, de csak június 15-ig, ha a niki_nagyniki kódot beütitek a megrendelés során. Jófej a cég, mert gyorsan és ingyen kiszállítják őket. Gondoltam megosztom ezt az infót, hátha valakinek jól jön! 🙂

Köszönöm a képeket az NZOPhoto-nak!


Crop top: Forever21
Szoknya: PullandBear
Cipő: Zara
Táska: Zara
Szemüveg: Ray Ban / Trend Optika Di Moda
Óra: Daniel Wellington

 

Szólj hozzá!