Indian Summer

 

Újabb nyártól búcsúzhattunk két héttel ezelőtt, időjárásunk azonban nem erről tett tanúbizonyságot, úgyhogy egyelőre nyugodtan zabolázzuk meg mindent elsöprő vágyunkat, hogy lenge darabjainkat a szekrényünk mélyére száműzzük. Ennek köszönhetően jutottam arra a döntésre, hogy igenis bedobok még egy nyári hangulatú – és egyébként tavasszal fotózott – szettet, ami a kora őszi, melegebb napokon is prímán megállja a helyét. Ez aztán az évszak mix.

A mostani outfitet egyébként már láthattátok 1-2 fotó erejéig a Glamour Magazin online oldalán, hiszen júliusban egy hétig én voltam a Gardróbnapló vendége. Pontosan annak okán, hogy akkor csak néhány kép került napvilágra, úgy éreztem igazságosnak, hogy itt megosztom veletek a teljes képsorozatot – természetesen egy későbbi időpontban, hogy senki se kapjon csömört.

 

A Részletek

A vállról lehúzható, „off shoulder” top-ok idén a reneszánszukat élték és ennek én rendkívül örültem, hiszen úgy tudunk egyszerre szexisek és nőiesek lenni, hogy nem mutatunk meg mindent magunkból. Én a kor előrehaladtával egyre inkább ezt favorizálom, nem mintha nem szeretném magamat mutogatni, de mégis kifinomultabban akarom már mindezt megtenni. Ennél a darabnál különösen tetszett, hogy az ujjához hozzáadtak egy mandzsettát, picit elegánsabbá téve azt, a csíkok pedig csíkok, örök stíluselemek.

A szoknyában az fogott meg, hogy telerakták szegecsekkel, még a zsebeit is, mondjuk szabhatták volna egy kicsit hosszabbra, hiszen pont erről beszéltem egy bekezdéssel feljebb, de ez már így alakult, emiatt nem fog a kukában landolni és egyébként is tök jól néz ki, úgyhogy nem is magyarázkodom tovább.

A topánkát természetesen a szoknyához passzítottam, mind színben, mind stílusban. Mindennek tetejében és „egészen véletlenül” a tavaly óta tartó lace-up heppemnek kedvez ez a darab. Alapvetően a cipő miatt lett az outfitből egy hordható „city look”, hiszen lapostalpú, ergo nyűhető és felhasználóbarát.

A kis cuki bandana kendőkről nehezen jövök le, annyira a szívemhez nőttek. A téli vastag sálak tökéletes pótlékaivá váltak, jó pár színben beszereztem őket. Az a jó bennük, hogy egy egyszerűbb szettet is szuperül felélénkítenek és egy kis vidámságot csempésznek az öltözetünkbe. Minimum kétféleléppen hordhatók, elöl vagy hátul megkötve.

Ezt a táskát már láthattátok egy előző Quick Look cikkben. Azt hiszem igazi backpack mániás lettem, de most komolyan! A mögöttes oka nyilván az, hogy nagyon kényelmes és praktikus a viselésük, plusz trendik is. Most is odafigyeltem a minőségre, szerencsére ez a hasítottbőr háti ennek tökéletesen megfelelt.

A napszemüveggel ismét megbontottam a „ne hordjunk ezüstöt arannyal” szabályt, hiszen óarany részletekkel bír a fekete szín mellett, ezzel ellentétben az összes egyéb fémes tartozék rajtam mind ezüst, de nekem direkt így tetszik. Nagyon strapabíró és könnyű, kifelé szélesedő formáját pedig imádom. Tükrös, mint a legtöbb napgépem és az ára is elég baráti volt a designer szemüvegekéhez képest.

Órának ezt a Daniel Wellington szépséget választottam, legfőképp a szíja miatt, ami jól harmonizált a táskámmal, kék mutatója pedig a körömlakkommal.

Hajrá jó idő!!! 🙂

Köszönöm szépen a képeket Jámbor Zsókának, a Studio Z-nek és természetesen Debreczeni Zitának, mindig imádok veletek fotózni!

A csodaszép sminkemért pedig nem lehetek elég hálás Kutasi Mariann Make-up artist-nak!

Top: Forver21

Szoknya: Forever21

Kendő: Zara

Cipő: Zara

Táska: Mango

Óra: Daniel Wellington

Napszemüveg: Komono

Szólj hozzá!