La Dolce Vita

Mindig is tetszettek az olasz kisvárosok hangulatát idéző ruhaköltemények, és véleményem szerint a mostani oufitem elég jól visszaadja a feelinget. Azért is bírom annyira ezt a ruhát, mert egy könnyű, nyári viselet, szabása végett pedig egyénisége, karaktere van.

A babakék egyébként is az imádott hűvös árnyalataim oszlopos tagja, igazi tisztaságot sugáró szín, úgyhogy büszke vagyok a választásomra, azt hiszem megint nem nyúltam mellé. Ilyenkor mondaná egy kedves barátom, hogy “nem tudunk hibázni,  a siker elkerülhetetlen” ! Na valahogy így éreztem magam ebben a szerkóban.

Felhívnám a figyelmet, hogy mostanság amúgy is menők a midi ruhák, bár ez inkább már a maxi határait súrolja, sőt kifejezetten az, csak én vagyok zsiráf, ezért nem ér a földig. De attól még a figyelmet felhívhatom valami teljesen másra is, nem? Csak hogy jól összezavarjalak benneteket.

Kicsi, cuki Toms cipőt már csak azért is kötelező beszerezni mindamellett, hogy tök jól néz ki, mert ezzel egyben jótékonykodtok is, ami valljuk be, igen nemes dolog! Tudtátok, hogy minden egyes általatok megvásárolt  cipővel egy kisgyereket is megajándékoztok egy párral?

A bambusz táskám időközben ikonikus darabbá nőtte ki magát, tele vele a nemzetközi divatblogger világ, de esküszöm van rá mentségem, mégpedig az, hogy én akkor mozdultam rá, amikor kb. még senkinek sem volt.

Ilynekor kéne látnotok a büszke vigyort a fejemen….az élet apró örömei, hah!

Ruha: withyouclothing

Táska: Cult Gaia

Cipő: Toms

Szalmakalap: Stradivarius 

Napszemüveg: Fendi – Trendoptika Di Moda

Nyaklánc: Steve Madden

Melltartó: Forever21

Óra: Komono

Gyűrű: Michal Negrin

Gyűrű: Miko Handmade Jewelry

Puszi-ölelés,

Szólj hozzá!